måndag 12 november 2012

Fy faan va jag mår bra!

I dag är det 11 dagar sedan jag opade mej å jag mår som en prinsessa!!!!!
ALLT går så mycke lättare än vad jag innan trodde :0) Inga problem med maten alls. Än så länge så är jag inte trött på sopporna och massor av energi! I morse åt jag jätte mumsiga frukostar!
Frulle nr1- mosade jordgubbar och 1dl Vanilj kesella.
Frulle nr2- 1 kokt ägg mosat med lite kaviar. Det var sååååå gott. Har inte vågat mej på några promenader men efter middagen i kväll ska jag och dottern ta oss en tur! Längtar efter att kunna gå dagispromenaderna tar ca 50 min fram å tillbaka och eftersom jag nu är hemma å är sjukskriven så kan jag både hämta och lämna vilket ger 50 min + 50 min. Känner mej sugen som faan att få börja träna, långa promenader och styrketräning. På torsdag är det äntligen dags att ta bort agrafferna som för övrigt ser jätte fina ut, inget irriterat el dyl. Känns skit pirrigt för tänk om det gör dret ont!!! Tack och lov så är det världens goaste sjuksköterska som ska ta bort dom (hoppas inte hon är sjuk) så det ska bli välldigt skönt att ta bort dom. Samma dag får jag även börja med mosad mat :0) Känns också lite pirrigt eftersom nu när jag äter soppor så får jag bara i mej 1dl och när det blir mosat så blir det ju lite stabbigare.

I går morse visade vågen att första veckan hemma efter op gjorde -2,2kg på tjockis kontot.
Totalt -12,0 kg

I lördags gjorde jag första långturen hemifrån utan Jocke! Va lite pirrigt men det gick skit bra. Jocke jobbade och Hampus hade innebandy match i Arvika. Tog med mej pappa i fall jag inte skulle orka köra, men det gjorde jag. Jag packade ner en Profeel youghurt och en Profeel dryck och lade i min lilla rosa kylväska och den fick jag plats med i min cerisa väska. Hampus lag van med 19-0 mot Arvika. En kanon bra match och jag kände mej jätte nöjd att det gick så bra med matintaget och jag mådde bra hela tiden.

Nej nu är det dags för mat, torsk hack och ost stuvadspenat :0) Mums filibabba och sen blir det prov promenad.

3 kommentarer:

  1. Jag har själv haft agraffer och jag lovar dig det gör inte alls ont att ta bort dem!!!

    Som jag skrivit tidigare så ska jag på infomöte förmodligen i januari i Torsby och har några frågor som du säkert kan svara på...när blir det bestämt om man blir "godkänd" eller inte för operation? Det bestäms väl inte på den träffen, eller? OM man blir godkänd, är det massa läkarbesök och annat som händer sen, berätta gärna hur gången var för dig (möjligt att det står in din blogg som jag inte har lusläst)

    //Susanne

    SvaraRadera
  2. När jag va på info mötet så efter så fick man några minuter med läkaren (super trevliga) och vi gick tillsammans igenom min hälsodeklaration och efter den så fick jag godkänd stämpel i röva :0)
    Håll mej uppdaterad hur det går!!
    Kram från mej

    SvaraRadera
  3. Va härligt att det har gått så bra med din operation! Är glad för din skull! Hur gammal är din son? Tänkte på kläderna han växt ut, ifall du ville sälja el så!
    Du kan väl höra av dig på fb om han är större än min 9-10 åring ;)
    Stor kram
    Marie Erenbrant <3

    SvaraRadera