onsdag 29 augusti 2012

Dagens käftsmäll!

I dag när jag åkte på en liten roadtrip till min goa vän Kristina så ringde min lärare (har ju väntat ända sen 2veckor innan sommarlovet på att få mitt betyg och få mitt undersköterske intyg)
SOm vanligt så fick du MVG även på Psykiatri arbetet GÖTT! Tänkte jag Men då säger hon att jag har ett arbete kvar att skriva innan jag är klar!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!
Arbetsmiljö och säkerhet! Fy faan!!! Tur att det bara är 50p men ändå!!!
MORRRRR!!!! Hde hon kommit på detta innan sommarlovet så kunde jag ha skrivit det arbetet under semestern!!!! Vill ju så gärna bli klar!!! Inte för att jag får ett enda öre i löne ökning, utan för att det va så skönt att gå ner till att bara jobba heltid!!!!
Men då får jag köra stenhårt råpluggdelux i några dygn så jag får det överstökat!!!!! SUCK!!!!!

Senaste uppdateringen om min kommande op!
Har fortfarande inte hört ett ljud, men en kvinna som gick i min dietist kurs hade ringt till Torsby i går och hon sa att några från dietistkursen 7-8maj har hoppat av för de har fått så bra resultat på flytet så min grupp kommer att opas i slutet av september - början av oktober!!!!! Det är ju snart!!!!!! Då kan brevet komma vilken dag som helst. Ska bli pirrigt men gött att börja på flytet!!! I förrgår låg det ett brev från Landstinget i brevlådan, då hoppade mitt hjärts över flera slag...... Faan nu är det på riktigt, en känsla av rädsla och extas spred sig i min kropp....... tills jag såg att det va till dottern, hörseltest. Då blev jag dret sur och besviken.
Nu har jag beställt proteinpulvret som jag ska blanda i maten efter op. Så nu är det bara att koka de sopporna som jag ska äta efter min op, det enda som är kvar att förberedas, sen är jag 100% redo!!!!

I dag var jag på KappAhl och fyndade lite till dagens föräldramöte! Sista tjockiskroppen på föräldramöte, blir nog ett till på Idas dagis också! Köpte en vit tunika och ett par beiga linne brallor i strl 48/50. De va lite stora, men de satt välldigt skönt.

Känsliga läsare varnas!
I måndags satte jag in min nya hormonspiral. Blev lite fundersam när jag hämtade ut förpackningen på apoteket, det va ju fasen 50cm lånt! Öh!!! I alla fall, så har jag sagt till alla som pratat spiral med mej att jag inte tyckte att det gjorde ju inte alls så ont som alla säger. Det är jag beredd att ta tillbaka!!!!! Och jag vet varför jag i 5år har levt i den illusionen!!! Vid den tidpunkten för 5år sedan när jag satte in min förra spiral så hade jag fått ett ryggskott och gick på en liten nätt coctail bestående av följande:
Morfin
Voltaren
Diklofenak
1g Panodil
Som va exakt samma som pappa fick när när han var med om sin arbetsplats olycka och krossade 2 ryggkotor. Med andra ord så va jag lite lätt små hög!!! Denna gången kändes det som att hon tog ut min livmoder och sen satte in den tillbaka. Preparera med en 1g panodil gav samma effekt som en fis i rymden = NOTHING!!!!! Men i dag 2 dagar senare känns det som att allt har ramlat på plats och känns som vanligt. Phu! Så nu klarar jag mej i 5år till :0)

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar