måndag 11 juni 2012

ÄNTLIGEN!

I går kl 23.55 mailade jag in mitt sista skolarbete!!! Fy fasen va skönt :0) två års slit är äntligen tillända!!!!!!! Ska blli sååååå jäkla skönt att gå ner till att bara jobba heltid! Tusen tack för att jag fick intervjua dej goaste Kristina tack vare dej så blev jag klar på ett kick när du var så snabb att svara <3

Nu har jag börjat beta av listan på saker som ska köpas innan det är dags för min flytperiod och operation!
Små burkar att frysa in de första sopporna efter operationen. Soppan ska silas så att det inte finns några bitar i :0)
KVAR ATT KÖPA
  • Mitt val kvinna vitaminer
  • cambridge pulver (kakao, mintchoklad, mango, vanilj)
  • modifast pulver (jordgubb och hallon)
  • hibiscrubb
DETTA HAR JAG KÖPT
  • kylväska till alla mina minimatlådor och smothies
  • blender och handmixer
  • små burkar till de första två veckornas soppor efter op
  • trådsil så jag kan sila sopporna (för att undvika att småbitar fastnar eller irriterar de nya kopplingarna i nya magen
Kändes banne mej lite mer på riktigt i går när jag stod bland hyllorna på Ica och botaniserade bland alla jäkla plastburkar i alla dess former. Blev så glad när jag hittade dessa 1,7dl stora gele burkar :0) dom blir perfekta! Ska banne mej göra sopporna redan under juli månad så att jag inte blir tvungen att göra massa mumsiga soppor under min flyt period för då dör jag nog av sug. Fick en super bra bok av min goaste vän Kristina som verkligen är ett jätte bra stöd (banne mej det allra bästa) i hela denna operations processen.

Nu har jag äntligen fått ett eget scrapbooking rum! I lördags när jag kom hem så hade Jocke gjort iordning rummet uppe på hallen! Det blev sååååå bra och mycke större än om vi hade delat av vardagsrummet till två rum!!

Ska i kväll organisera upp det så var sak har sin plats, montera i hop de kartongerna som jag har köpt och sätta lappar på dom så jag vet vart allt är! SWEEEEEET!!! Hoppas jag orkar hålla mej tills första flytdagen!
Jag har köpt massor av snygga papper, stämplar, punchar, dies mm som jag har lagt i en låda och en papp påse som jag lovat mej själv att inte öppna för än första flyt dagen eftersom den första tiden på flyt är så jobbig så är det jäkligt bra att försöka att underhålla sig själv så att timmarna går fort och de första 4-5 dagarna bara svischar förbi och flytet blir lättare. Jag uppdaterar med bild när jag fått mer iordning. Det enda som är kvar att göra så att jag är 100% redo för flyt så är det att köpa ett USB minne och ladda över med mappen med de allra finaste korten på barnen och oss så att jag kan scrappa mej i total koma. Jag har ju letat med ljus och lykta efter 3st svarta tjocka scrapbooking pärmar och nu har jag äntligen fått tag i dom
http://www.scrap-perra.se/ är verkligen da shitt!!! Han har allt och lite till med skit bra priser eftersom han importerar från USA och han fyller snabbt upp lagret. Välldigt trevlig telefon röst :0)

I lördags när jag jobbade så åkte jag och några av tonårs tjejerna på jobbet till Mazzarin i Kristinehamn. På vägen tillbaka så åkte vi förbi mej och hämtade alla mina stämplar. Sen körde vi pysselmys hela kvällen tills det var dags att gå ut och grilla hamburgare.


Snygga papper

Söta fjärilar , sjöstjärnor och sjötema stämplar perfekt för korten som tas i sommar som jag ska scrappa :0)
Nu har jag verkligen köpt alla scrapbooking grejeerna som jag vill ha och det känns verkligen jätte kul! Jag har även lärt mej att embossa mm. Känns extra kul nu när Jocke har gjort iordning så fint åt mej <3
Så nu hoppas jag verkligen att min operation blir inplanerad i början av september för då ska jag börja flyta i början av augusti i så fall och då är det verkligen inte länge kvar. Men först och främst så ska jag njuta av mina 6veckors semester som jag har då jag bara ska njuta av att vara ledig och umgås med min familj och så hoppas vi att det blir en riktigt fin sommar med massor av sol och bad. Just nu är det lite grå kallt så det är lite svårt att tro att det faktiskt ska bli varmt. Men det är 15grader i vattnet så snart ska jag nog våga mej in i vassen å bada lite.

Tjingeling bilring

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar